Velfærdsteknologiske hjælpemidler

 

Begrebet velfærdsteknologiske hjælpemidler dækker over løsninger, der bidrager til at bevare eller udvikle velfærdsydelser. Teknologiske og digitale redskaber kan hjælpe til en snildere og simplere arbejdsgang i virksomheder, der flytter, løfter og arbejder med tunge genstande. Hos IMMO har vi siden 1967 specialfremstillet maskiner til aflastning af arbejdsmiljøudfordringer i dagligdagen til brancher som sundheds-, bygge-, industri- og servicesektoren samt parasport på vores fabrik i Danmark. Vores brugertilpassede løsninger har til formål at afhjælpe således at mennesker kan bevæge sig, som de ønsker – uanset krop.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

Specialister i motoriserede løsninger

Velfærdsteknologiske hjælpemidler kan afhjælpe mange af de rutineopgaver, der foregår på en arbejdsplads. Dermed bliver medarbejdernes kræfter frigivet til andet arbejde, og det gør ikke bare medarbejderne mere selvhjulpne, det gør også arbejdsopgaverne mere overskuelige.

I vores store udvalg af velfærdsteknologiske hjælpemidler er blandt andet en S-dozer, der forbedrer arbejdsmiljøet ved at hjælpe medarbejderen med at transportere tunge vogne. SpildOp er en elektrisk containerflytter. Med den mindskes risikoen for arbejdsskader, fordi transporten af de tunge affaldscontainere overlades til vores veludviklede container-transportør. EasyGo Rehab er en serie af motorløsninger, der afhjælper ledsagere til kørestolsbrugere. Motoren trækker og skubber brugeren og kørestolen. Disse løsninger er en række af de brugertilpassede løsninger, vi har udviklet med kundens individuelle behov i centrum.

De mange velfærdsteknologiske hjælpemidler afhjælper hver enkelt medarbejder, så tunge løft og forkerte arbejdsstillinger undgås. Det fører i sidste ende til et bedre arbejdsmiljø med gladere medarbejdere.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149