INDUSTRI OG BYGGERI

Vi er eksperter i motoriserede hjælpemidler

Vi afhjælper og forebygger mobilitetsproblemer for ansatte i industrien og byggeriet. Arbejdsmiljø kombineret med optimering er en vigtig del af virksomheders konkurrenceevne. At holde på en dygtig medarbejder og samtidig optimere effektiviteten giver et godt resultat for både arbejdstager og arbejdsgiver, og derfor siger vi, at vi arbejder for virksomhedernes frie bevægelighed.

Salg og udvikling af el-scootere var grundstenen i IMMOs opstart. 50 år senere står vi med et alsidigt produktprogram inden for el-motoriserede hjælpemidler, der aflaster mennesker ansat i industrien eller byggeriet, hvor gentagne flyt og løft er en del af arbejdsdagen. IMMO giver danske og udenlandske arbejdspladser et bedre arbejdsmiljø for de mange ansatte inden for byggeri og industri med det formål at forebygge immobilitet.

Heraf navnet IMMO.

 

Solidt partnerskab og bredt sortiment

Grundstammen i IMMO’s sortiment er produkterne, der er resultatet af vores innovative og udviklingsmæssige processer i samarbejde med solide partnerskaber med byggeri- og industrikunder. Gennem virksomhedens levetid har vi flyttet os fra at have fokus på el-scootere til at arbejde mere bredt inden for el-motoriserede løsninger.

Sortimentet spænder fra private label / OEM til skræddersyede løsninger til alle formål, hvor en maskine kan afhjælpe og effektivisere tunge arbejdsgange for ansatte. Den danske arbejdsmiljølovgivning stiller præcise krav på dette område. Vi tilbyder et stort og alsidigt produktprogram, der giver vores kunder flere valgmuligheder til konkurrencedygtige priser alt efter behov. Vi er agile, da vi hurtigt kan designe og producere en maskine med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring med arbejdsmiljøproblematikker. Dermed kan vi sikre hurtig og specialtilpasset løsning på de udfordringer, kunden måtte have.

IMMO har også skabt et innovationsmiljø med ergo- og fysioterapeuter samt andre personer med relevante kompetencer, der skaber en god synergi med vores kunders behov.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149