LUFTHAVNE

Vi dækker særlige behov

IMMO har en lang erfaring i håndtering af PRM-passagerer og har sammen med en dansk lufthavn udviklet en personløfter, ErgoPort, der på en etisk og arbejdsmiljømæssig måde, håndterer den stigende trafik af PRM-passagerer med særlige behov.

Vi er særligt stolte af denne maskine, da den tjener to hovedformål, netop det, at lufthavnene og luftfartsselskaberne kan efterleve EU lovgivningen, der stiller krav om at passagerer med særlige behov skal behandles ligeværdigt, der dermed resulterer i at skabe mulighed for menneskets frie bevægelighed uanset krop.

 

Fri bevægelighed

IMMOs ErgoPort maskine håndterer effektivt PRM-passagerer direkte ind i flysædet uanset placering i flyet på under 7 minutter.

Samtidigt får det specialuddannede personale, der er trænede i håndtering af PRM-passagerer, de bedste arbejdsbetingelser under håndteringen, der resulterer i et godt arbejdsmiljø, der dermed skaber virksomhedernes frie bevægelighed.

Et andet område hvor IMMO gør sig gældende inden for luftfartsindustrien er, specialtilpassede cargomaskiner, der opfylder kravene stillet af lufthavnene.

IMMOs generelt høje kvalitet i danskbyggede maskiner efterlever de mange krav lufthavne stiller til en maskine. Funktionalitet, lethed, brugervenlighed og lang oppetid er blot et udpluk af ord, som vi skal efterleve og designe en løsning efter. Det gør vi gerne i samarbejde med brugerne.

Vi specieldesigner løsninger af vogne og andet el-motoriseret udstyr f.eks. løfteudstyr, der kan lette arbejdsgangen og optimere daglige opgaver, der kræves ved flytning mellem områder på en lufthavn. En lufthavn har ofte store distancer, og her er vores styrke de særlige ergonomiske og fysiologiske kompetencer, som IMMO inddrager i produktudvikling af en maskine eller anden behovsdreven produkt.

Målet er, altid, at ansatte samtidigt aflastes fysisk, således man kan bevare sin mobilitet og derved minimere sygefravær.

Vi har hjulpet disse selskaber

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149