Vi er IMMO

Kernefortælling og værdier

Hos IMMO brænder vi for

at afhjælpe og forebygge immobilitetsproblemer ved at udvikle motoriserede mobilitetshjælpemidler til OEM, rehab-, sundheds-, bygge-, service-, logistik- og industrisektorer samt vores egen parasport.

Vi producerer brugertilpassede løsninger på egne faciliteter i Danmark. Vores produkter har bevist deres værdi og holdbarhed gennem vores eksistens over 50 år. Vi er åbne, ærlige og sætter pris på langvarige samarbejdsforhold til vores kunder.

Bevægelse er liv, og muligheden for at kunne bevæge sig frit er afgørende for at kunne udfolde sig som menneske.

 

Vores værdier

Vi værner om kvaliteten
IMMO er det nye navn, men vi vil stadig værne om kvaliteten i vores produkter, som man har gjort det de seneste 50 år i virksomheden.

Vi involverer os
IMMO har en åben idérig virksomhedskultur, der ansporer os til at søge, udvikle og tage ansvar, for alle samfundslag og brancher.

Vi udvikler os
IMMO er agil, forandringsparat og nyskabende i sin produktion og produktudvikling og er konstant parat til nye opgaver. Derved tiltrækker, fastholder og udvikler vi kvalificerede medarbejdere.

Vi respekterer hinanden
IMMO er en attraktiv og rummelig virksomhed, hvor personlige og faglige forskelligheder respekteres og værdsættes, og hvor alle medarbejdere er lige værdifulde.

Vi vil vinde IMMO
IMMO er en konkurrencedygtig virksomhed, som har produkter, der er værd at betale ekstra for. IMMO er ambitiøs og realistisk i sine målsætninger, der sammen med sine kompetente medarbejdere, tager fælles ansvar for målene.

IMMO GENNEM TIDEN

1967

UB-Let´s opstart i 1967 var baseret i et behov som stifteren af virksomheden fik efter en motorcykelulykke i slutningen af 50’erne, hvor han som ung mand stod uden mulighed for at kunne bevæge sig og passe sit job. Stifteren udviklede i årene efter sin ulykke en motoriseret el-scooter, der blev startskuddet for realiteten bag virksomheden i 1967. I årtierne frem mod 80’erne voksede virksomheden kraftigt på grund af en stor efterspørgsel efter mobilitetsløsninger. Virksomhedens daværende rammer blev for trange, og man besluttede sig i 1996 for at bygge ny fabrik på Friis Hansens Vej 9 i Vejle.

2022

Den dag i dag ligger IMMO fortsat på denne adresse, men IMMO har udviklet sig fra maskinfabrikant af el-scooter til også at gøre sig gældende inden for specialfremstilling af maskiner til aflastning af arbejdsmiljøudfordringer i dagligdagen til mange brancher. Derudover har IMMO udviklet sig til en stærk brugerdreven innovativ producent af standard produkter og specialløsninger, der skræddersyer maskiner, som aflaster danske og internationale arbejdspladser. Det overordnede mål er, at mennesker kan bevæge sig, som de ønsker uanset krop, og samtidig sikre private virksomheder samt offentlige kunder en god ROI gennem optimering af arbejdsgange.

Vi har valgt at skifte navn til IMMO for at imødekomme den stigende interesse fra udlandet for vores standardprogram, samt vores skræddersyede løsninger, der opstår gennem en stærk behovdreven innovativ proces med vores kunder.

Vi udvikler og producerer motorløsninger til følgende til et bredt udvalg af industrier.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149