Hospitality

 

Baseret på tæt samarbejde

IMMO’s standard produktsortiment består af et bredt udvalg af motoriserede hjælpemidler til en lang række brancher. Hjælpemotorer som er udviklet på baggrund af et mangeårigt og tæt samarbejde med fagfolk, der oplever hverdagens udfordringer på egen krop. Vi har bl.a. udviklet el-scootere, trækkere samt motorløsninger til mad-, linned- og rengøringsvogne.

Servicebranchen er én ud af mange brancher, hvor IMMO til dagligt afhjælper og forebygger mobilitetsudfordringer ved at tilbyde tekniske hjælpemidler med kraftige elmotorer. Arbejdstilsynets vejledningen foreskriver konkret de udfordringer, servicebranchen står med i det daglige. Vi tilpasser motorløsningen således, at hjælpemidlet afhjælper den fysiske belastning som manuelt arbejde ofte medfører jf. AT-vejledning D.3.1.

Vores mål er at skabe løsninger, der aflaster medarbejderne uanset krop, og samtidig reducerer omkostninger for virksomhederne. For medarbejderne gælder det, at man har fysisk overskud efter endt arbejdsdag, og at man dermed har overskud til socialt at engagere sig samt være til for sin nærmeste.

For virksomhederne gælder det om at reducere omkostninger til sygefravær samt at optimere arbejdsgangene i dagligdagen. Dette differentierer dem i konkurrencen mod andre og slutteligt give medarbejderne de bedste forudsætninger for at udføre et godt stykke arbejde. De virksomheder, der efterlever dette, vil opnå at få de bedste resurser ansat til at udføre det manuelle arbejde.

Fra politisk side stilles der krav om, at pensionsalderen sættes op i takt med, at vi bliver ældre, hvorfor virksomheder skal investere i at forbedre arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel. En tidlig investering i hjælpemidler kan afhjælpe og forebygge overlastning og slid, og derved mindske risikoen for varige skader.

Følgende servicebrancher har glæde af vores hjælpemidler;

– Hotel
– Storkøkken
– Konferencecentre
– Cafeteria
– Facility management
– Rengøring
– Personhåndtering

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149