SPECIALLØSNING

SPECIALLØSNINGER FRA IMMO

IMMO skræddersyer prototyper til ethvert formål og ønske.

Vi indleder designfasen ved at fremsætte et tegningsforslag til en løsning for en given udfordring, arbejdstilsynspåbud el.lign. IMMO fremsender en pris for udviklingsarbejdet af prototype og efterfølgende en produktionspris på total leverance af et antal maskiner.

Vores mangeårige erfaring med udvikling af maskiner kombineret med kompetencer inden for ergonomi og fysiologi giver et godt slutresultat, hvor IMMO kommer 360gr. omkring en arbejdsmiljømæssig udfordring eller et påbud fra arbejdstilsynet.

Vores agile fabrik kan håndtere alle typer af el-motoriserede hjælpemidler, der aflaster mange værdifulde medarbejdere i forskellige brancher med det udgangspunkt at løse et arbejdsmiljøproblem, der ofte også resulterer i optimering af driften. Derfor siger vi, at vi hver dag arbejder med stor motivation for virksomhedernes frie bevægelighed.

Vores udgangspunkt er menneskets frie bevægelighed, som dengang i 1967, hvor behovet for en persons innovative tanker blev til et produkt, der skaber mobilitet for immobile mennesker. Det udgangspunkt er stadig vores DNA, og derfor er vi altid åbne for forslag til nye tiltag der giver mennesker deres frie bevægelighed uanset krop.

Translet Cargo

Kraftigere motor og stel gør Translet Cargo anvendelig til hårdere arbejdsmiljøer.


Læs mere

Katafalk

Danmarks eneste katafalk, der trækker på alle hjul, er en løsning udviklet ud fra kirkemedarbejdernes arbejdsmiljømæssige udfordringer.


Læs mere

Motoriseret saxebord

Gennemgang af arbejdsprocesser førte til et specialudviklet motoriseret saxebord, som er skræddersyet til medarbejdernes udfordringer.


Læs mere

Billund Lufthavn

Hver gang vi har benyttet ErgoPort, så kikker vi på hinanden og er enige om, at det er et supergodt hjælpemiddel. Vi har ikke overbelastet vores egen krop, og vi har heller ikke skullet trække og hive i en PRM-passagerer med de gener, det kan medføre.

KONTAKT OS

Som én af branchens ledere inden for sikring af arbejdsmiljø og materialehåndtering, kan vi tilbyde skræddersyede løsninger og produkter, der afhjælper udfordringerne. Der findes mange gode hjælpemidler, der kan aflaste arbejdsmiljøproblematikker, men mange af dem er standard produkter, der ikke kan løse opgaven fuldt ud. Der hvor andre stopper, fortsætter vi. Vi lytter til dine problemer og tilbyder svar, der er opdaterede på de nyeste teknologier og overholder gældende lovgivninger.

Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149