Kontakt os

Det vil glæde os at kunne tilbyde dig den rette løsning til dine behov.

Som én af branchens ledere inden for sikring af arbejdsmiljø og materialehåndtering, kan vi tilbyde tilpassede løsninger og produkter, der afhjælper udfordringerne. Der findes mange gode hjælpemidler, der kan aflaste arbejdsmiljøproblematikker, men mange af dem er standard produkter, der ikke kan løse opgaven fuldt ud. Der hvor andre stopper, fortsætter vi. Vi lytter til dine problematikker og tilbyder svar, der er opdaterede på de nyeste teknologier og overholder gældende lovgivninger.

Derudover tilbyder IMMO skræddersyede serviceaftaler, der sikrer, at dit produkt forbliver funktionsdygtigt.

 

IMMO A/S
Kundeindkørsel via Boeskærvej 11, DK-7100 Vejle
Vareind- og udlevering via Friis Hansens Vej 9, DK-7100 Vejle

Hovedtelefon: +45 7585 8022

Generel forespørgsel: hello@immodenmark.dk
For bestilling: order@immodenmark.dk
For service: service@immodenmark.dk

CVR-nr.: 33575149

Følg med i vores verden. Få nyheder fra IMMO direkte i din mailboks.
Tilmeld nyhedsbrev

ANSATTE

Siden opstart i 1967 har vi tilegnet os gode erfaringer i at løse kundernes behov og ønsker. Vi tror på, at problemer er til for at blive løst, og at vi kan sikre fremtiden bliver forbedret med danskproduceret kvalitetsprodukter. Vores ansattes mangeårige erfaring og anciennitet sikrer samtlige produkter fremstilles med ensartede præcision hver gang.

IMMO A/S har ligeledes tilknyttede konsulenter der kan bistå med yderligere kompetence. Fysioterapeut Lars Christen fra LC Mobility og  Ingeniør Claus Hillker fra HardCom.

Vi har en professionel bestyrelse bestående af direktør Torben Dinesen, direktør Michael Storm og direktør Jacob Gerdes.

Thomas Svendsen

Per A. Ebbesen

Tommy B. Jensen

Henning Bredahl

Lasse H. Falk

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2021 CVR : 33575149