Kontakt os

Det vil glæde os at kunne tilbyde dig den rette løsning til dine behov.

Som én af branchens ledere inden for sikring af arbejdsmiljø og materialehåndtering, kan vi tilbyde tilpassede løsninger og produkter, der afhjælper udfordringerne. Der findes mange gode hjælpemidler, der kan aflaste arbejdsmiljøproblematikker, men mange af dem er standard produkter, der ikke kan løse opgaven fuldt ud. Der hvor andre stopper, fortsætter vi. Vi lytter til dine problematikker og tilbyder svar, der er opdaterede på de nyeste teknologier og overholder gældende lovgivninger.

Derudover tilbyder IMMO skræddersyede serviceaftaler, der sikrer, at dit produkt forbliver funktionsdygtigt.

 

IMMO A/S
Jens Grøns Vej 9, DK-7100 Vejle

Hovedtelefon: +45 7585 8022

Generel forespørgsel: hello@immodenmark.dk
For bestilling: order@immodenmark.dk
For service: service@immodenmark.dk

CVR-nr.: 33575149

Følg med i vores verden. Få nyheder fra IMMO direkte i din mailboks.
Tilmeld nyhedsbrev

ANSATTE

Siden opstarten i 1967 har IMMO tilegnet sig gode erfaringer i at løse kundernes behov og ønsker. Vi anskuer problemer, som udfordringer, og er dermed med til at sikre fremtidens arbejdsergonomiske udfordringer. Ergonomien blivervæsentlig forbedret med IMMO’s danskproducerede kvalitetsprodukter. Vores ansattes mangeårige erfaringer og anciennitet er noget vi er stolte af og værner om, da de er et vigtigt elementer for de gode løsninger.

Vores tilgang er “Keep it Simple” således vi ikke skyder gråspurve med kanoner.

Ud over vores gode fastansatte medarbejdere, samarbejder IMMO A/S med en række specialister, der bidrager med deres kompetencer og fuldender produkterne.

Thomas Svendsen

Per A. Ebbesen

Henning Bredahl

Lasse H. Falk

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149