HOSPITAL- OG PLEJESEKTORER

IMMO er eksperter i motoriserede hjælpemidler

Hjælpemidler, der effektiviserer, afhjælper og forebygger mobilitetsproblemer for ansatte i sundheds- og plejesektoren. Det er vigtigt for alle at føle, at man udfører et meningsfuldt arbejde hver dag. Hos IMMO finder vi stor motivation og energi i at udvikle maskiner, der aflaster arbejdsmiljøet og optimerer arbejdsgange, således at ansatte i sundheds- og plejesektoren oplever øget trivsel og arbejdseffektivitet.

Målet er konstant at skabe løsninger enten på eksisterende udstyr eller maskiner bygget fra bunden – enten til individuelle mennesker eller til generel brug. Vores løsninger er optimeret til at bryde daglige rutiner til gavn for både arbejdstagere og arbejdsgivere. Derfor siger vi, at vi arbejder for menneskets frie bevægelighed.

Salg og udvikling af el-scootere var grundstenen i IMMO’s opstart. 50 år senere står vi med et alsidigt produktprogram inden for el-motoriserede hjælpemidler, der aflaster ansatte i sundheds- og plejesektoren, og som giver arbejdspladser et bedre arbejdsmiljø for de mange ansatte med det mål at forebygge immobilitet.

Heraf navnet IMMO.

 

Et solidt partnerskab

Grundstammen i vores sortiment er produkterne fra vores mangeårige innovative og udviklingsmæssige processer, der er opbygget i tæt partnerskab med sundhedssektoren. Dette arbejde har udviklet os fra at være en scooterproducent til at være specialiseret inden for arbejdsmiljøløsninger, der tager kampen op med sygefraværet i sundheds- og plejesektoren.

Vi er agile med et assorteret varelager af maskiner, som f.eks. de populære Translet-modeller til laboranter eller blodtagningskøretøjer, el-løbehjul, add-on motorer, trækkere samt sengetransportere mv., som altid bliver leveret i højeste kvalitet. Vores maskiner er kendte for at holde i mange år, og vi tilstræber en høj genanvendelsesgrad for at styrke den cirkulære økonomi.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149