REHAB OG HJÆLPEMIDDELDEPOTER

Fri bevægelse uanset krop

IMMO har siden opstarten i 1967 haft til formål at give immobile mennesker mulighed for at bevæge sig frit omkring. Dette er stadig vores eksistensgrundlag i dag, mere end 50 år senere.

Vores sortiment henvender sig til børn fra 6 års-alderen til bariatriske brugere.

Vi udvikler scootere og hjælpemotorer til kørestole, således at den immobile person kan komme ud af de vante rammer, være social og dermed engagere sig. Samtidig aflastes plejepersonalets arbejdsmiljø med værdifuld hjælp til tunge forflytninger.

Vi fremstiller, monterer og servicerer hjælpemotorer til kørestole, sygehus- og plejesenge. Motorerne kan bære op til 400 kg. Overvægt er en voksende global udfordring, hvilket understreger vigtigheden i at udvikle maskiner, der aflaster borgerens ledsager og øger brugerens muligheder.

Hos IMMO mener vi, at alle har ret til at være socialt engagerede, kunne rejse og opleve verden. Med vores elektriske løsninger bidrager vi til, at dette sker.

Vi skræddersyr maskiner efter individuelle behov i samarbejde med brugerne og vores samarbejdspartnere inden for fysioterapi og ergoterapi.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149