DATACENTRE

 

Innovative og skræddersyede løsninger

Som noget nyt er IMMO gået ind i markedet for datacentre, dvs. at vi også her fremstiller skræddersyede løsninger. Vi udvikler og fremstiller gerne private label / OEM maskiner med virksomhedernes logoer eller design efter ønske.

Vi kan se, at der et behov for en pool af neutrale maskiner, der kan sendes i rotation mellem flere datacentre f.eks. ved behov for håndtering af servere i forbindelse med større udskiftninger / nybygninger. Her vil IMMO gerne indgå en dialog med kunderne om den rette løsning.

Vores mangeårige erfaring i optimering af dagligdagens ”det har vi altid gjort”-kulturer, giver os en fordel frem for andre, da vi som en del af vores DNA er en agil virksomhed, der tænker mere i den rette løsning end mersalg af maskiner, der ikke passer 100%. Her bliver vi ved indtil den rette løsning er fundet i samarbejde med kunden. Vores maskiner designes således, at de nænsomt kan håndtere servere eller andet kostbart udstyr, frem og tilbage mellem modtagelse af udstyret, til udstyrets placering i datacentrene.

Vores tilgang er ”Keep it simple”

© IMMO A/S – 2019 CVR : 33575149