DATACENTRE

 

Innovative og skræddersyede løsninger

På mange måder er er vi, som mennesker, blevet gode til at få IT til at hjælpe os. Men meget IT er lig med store datamængder der skal opbevares og håndteres. Datacentrenes mange og store servere sendes i rotation mellem de forskellige centre i forbindelse med udskiftninger og nybygninger. Her er IMMO’s skræddersyede løsninger på hurtig flytning af disse servere ofte både tidsbesparende og ergonomisk helt i top.

Vi udvikler og fremstiller, gerne i en dialog med kunderne om den rette løsning, og gerne som private label/OEM-maskiner med virksomhedernes egne logoer eller design efter ønske.

Vores mangeårige erfaring i optimering af dagligdagens ”det har vi altid gjort”-kulturer, giver os en fordel frem for andre, da vi som en del af vores DNA er en agil virksomhed, der tænker mere i den rette løsning end mersalg af maskiner, der ikke passer 100%. Her bliver vi ved indtil den rette løsning er fundet i samarbejde med kunden. Vores maskiner designes således, at de nænsomt kan håndtere servere eller andet kostbart udstyr, frem og tilbage mellem modtagelse af udstyret, til udstyrets placering i datacentrene.

Vores tilgang er ”Keep it simple”

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149