Velfærdsteknologi i sundhedsvæsnet

 

Den teknologiske udvikling er over os, og udviklingen foregår med hastige skridt. Den har været medskabende til løsninger, vi ikke kan undvære i dag. Det gælder især velfærdsteknologi i sundhedsvæsenet, hvor udviklingen går rigtig stærkt. På sundheds- og ældreområdet bliver der implementeret mange velfærdsteknologiske løsninger, som hjælper medarbejderne til en simplere hverdag, hvor arbejdsgangene simplificeres. Alle produkter fra IMMO er produceret på vores fabrik i Danmark, og vi indgår gerne i udviklingssamarbejde med kunder for i fællesskab at udvikle de helt rette løsninger.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

Ergonomiske løgninger til sundhedsvæsenet

Hos IMMO er vi medskabere af velfærdsteknologi i sundhedsvæsenet. Vores brugertilpassede løsninger er skabt for at mindske risikoen for arbejdsskader. Det giver nemlig en gladere arbejdsplads, fordi arbejdsmiljøet forbedres.

Nogle af de løsninger, der er til stor gavn i sundhedsvæsenet, er bl.a. BedPower Maxi. Den muliggør fleksibel og effektiv transport af bariatriske senge. Det hjælper både portører og plejepersonale, som slipper for den daglige belastning af muskler og led. Translet-serien er en serie, der består af trehjulede køretøjer, som kan gøre den interne transport på arbejdspladsen, hvor afstanden er stor, meget lettere. EasyGo er en motorløsning til kørestole, der aflaster den, der skal navigere stolen. Alle disse er eksempler på ergonomiske løsninger, der bidrager til snildere arbejdsgange, mindsker risikoen for arbejdsskader og giver glade kolleger.

Find disse og mange flere produkter, der fungerer som velfærdsteknologi i sundhedsvæsenet, på hjemmesiden.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149