Velfærdsteknologi i ældreplejen

 

Bevægelse er liv. Det gælder både for unge og for ældre. Muligheden for at kunne bevæge sig frit som menneske er vores drive til at udvikle brugertilpassede løsninger, der hjælper og afhjælper immobilitet. Det har vi gjort på vores egen fabrik i Danmark i 50 år, og derfor kan du trygt stole på vores produkters værdi og holdbarhed.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

Gør arbejdet i plejesektoren lettere

Hos IMMO brænder vi for at udvikle velfærdsteknologi i ældreplejen. Siden IMMO blev grundlagt, har vi produceret el-scootere. Det gør vi den dag i dag, men vores produktion har hele tiden nye behov for øje, ligesom produktionen har udviklet sig. I dag leverer vi også specialfremstillede maskiner til aflastning af de udfordringer, plejepersonalet møder i dagligdagen.

I plejesektoren udsættes medarbejderne ofte for fysisk krævende arbejde som løft, skub og træk. Alle disse fysiske jobs øger risikoen for at få en arbejdsskade. En arbejdsskade påvirker ikke bare den enkelte hårdt, det rammer hele arbejdspladsen. I IMMO arbejder vi for at undgå sådanne skader. Derfor har vi udviklet et stort sortiment af velfærdsteknologi i ældreplejen, der gør arbejdsgangene i plejesektoren meget lettere. For blot at nævne nogle af produkterne, har vi udviklet MovingBeds, som trækker og skubber sengen for dig. Desuden har vi udviklet ErgoPort, der er en løftemaskine til håndtering af bariatriske patienter. Disse og mange andre velfærdsteknologiske hjælpemidler finder du her på siden.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149