Undgå arbejdsskader

 

Arbejdsskader er desværre noget, der forekommer hyppigt på arbejdspladser, hvor tunge løft og skæve arbejdsstillinger er en del af hverdagen. Heldigvis bliver der gjort en ihærdig indsats for at undgå og forebygge dem. Især vores danskproducerede produkter fra IMMO kan hjælpe dig og dine kolleger til at undgå arbejdsskader. Fælles for alle vores løsninger er, at de gør hverdagen lettere for medarbejdere på arbejdspladsen, og det bidrager til et bedre og simplere arbejdsmiljø.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

Specialister i el løsninger

Med vores ekspertise og erfaring siden 1967 har vi udviklet et stort udvalg af ergonomiske løsninger til virksomheder i mange forskellige brancher. Disse ergonomiske hjælpemidler har til formål at skåne den enkelte medarbejder fra de tunge, besværlige løft eller forkerte arbejdsstillinger. I vores store udvalg af ergonomiske løsninger, der hjælper til at undgå arbejdsskader, finder du blandt andet EasyGo Mini, som er en hjælpemotor til rengøringsvogne. Den optimerer arbejdsgangene samtidig med, at den aflaster arbejdsmiljøet. Med vores Vægtvogn undgår du gentagne tunge løft, skub og flyt, når du skal teste løfteudstyr.

Vores overordnede mål er, at mennesker kan bevæge sig frit uanset krop. Stifteren af IMMO oplevede på egen krop, hvordan det føles ikke at have muligheden for at kunne bevæge sig og passe sit job. Denne passion bruger vi i IMMO hver dag til at gøre arbejdsgange bedre i mange forskellige sektorer.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149