Teknologiske hjælpemidler

 

Teknologiske hjælpemidler har til formål at aflaste eller støtte en medarbejder i hverdagen, således at medarbejderen undgår hårdt, fysisk arbejde, tunge løft og forkerte arbejdsstillinger. Det fremmer arbejdsglæden på arbejdspladsen, fordi teknologiske hjælpemidler hjælper de ansatte til at undgå arbejdsskader. Hos IMMO har vi siden 1967 produceret et hav af ergonomiske løsninger til arbejdspladser i forskellige brancher på vores egen fabrik i Danmark.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

Skræddersyede løsninger og standarddrevne hjælpemidler

Hos IMMO finder du både skræddersyede løsninger og standarddrevne hjælpemidler. Derfor kan du i vores store sortiment også finde netop det teknologiske hjælpemiddel, du er på udkig efter. Vi leverer kyndig ekspertise i at optimere jeres arbejdsgange på arbejdspladsen.

For blot at nævne nogle få af vores teknologiske hjælpemidler, finder du blandt andet BedPower Maxi, Ergo Port og Vægtvogn i vores sortiment. BedPower Maxi er en bariatrisk seng, der er specielt udviklet til svært overvægtige for at afhjælpe plejepersonale, så de ikke udsættes for overbelastning af muskler og led. Motorløsningen kan styre og køre med senge med en belastning på op til 750 kilo. Ergo Port hjælper lufthavnspersonalet med at sikre en værdig og sikker forflytning af kære statsborgere i forbindelse med flyrejser. Personalet undgår dermed uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og passageren undgår ubehagelige løft. Det er blot nogle af produkterne, du finder her på siden. Bliv meget klogere på vores store udvalg, og kig dig omkring.

Med et teknologisk hjælpemiddel fra IMMO forebygger du belastninger og skader, hvilket både er til stor gavn for den enkelte ansatte men også for kollegerne, der er afhængige af hinanden.

© IMMO A/S – 2022 CVR : 33575149