Teknologiske hjælpemidler til ældre

 

Hos IMMO arbejder vi for at forebygge immobilitet. Deraf navnet IMMO. Det gør vi ved at udvikle hjælpemidler i tæt samarbejde med sundhedssektoren. Disse teknologiske hjælpemidler til ældre og andre, der oplever fysiske begrænsninger, afhjælper plejepersonalet, forebygger arbejdsskader hos personalet og effektiviserer samtidig arbejdsgangene på arbejdspladsen. Vi tror på, at dette aflaster arbejdsmiljøet i sådan en grad, at de ansatte oplever øget trivsel og bedre arbejdsklima.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

Ergonomiske hjælpemidler til ældre

Teknologiske hjælpemidler til ældre kommer i mange former og varianter. Arbejdsopgaverne i plejesektoren er mange, og ofte er de forbundet med fysisk krævende arbejde. Derfor har IMMO udviklet tilsvarende mange teknologiske hjælpemidler til ældre, som du kan læse meget mere om her på siden. Løsningerne er alle udviklet for at optimere og bryde de daglige rutiner til fordel for både arbejdsgiver og arbejdstager. I sidste ende frigiver dette energi, tid og overskud til kerneopgaven: at pleje de ældre.

Vi har blandt andet udviklet EasyGo motorløsninger, som er forskellige typer af elmotorer, der alle hjælper med at transportere tunglastede vogne nemt og sikkert. EasyGo Mini er en hjælpemotor til rengøringsvogne. EasyGo Rehab kan eftermonteres på manuelle kørestole. Alt sammen ergonomiske og teknologiske hjælpemidler til ældre, som bidrager til et bedre arbejdsmiljø og forebygger immobilitet. Disse, samt et stort udvalg af andre løsninger, finder du her på siden.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149