Optimering af arbejdsprocesser

 

På vores fabrik i Danmark producerer vi selv vores ergonomiske hjælpemidler, der gør hverdagen og arbejdslivet lettere. Vi sigter nemlig efter at hjælpe flest mulige, så alle har mulighed for at få den frie bevægelighed, som de fortjener. Derfor udvikler vi forskellige hjælpemidler, der tilpasses det enkelte menneske, så arbejdsopgaverne er lettere at løse. Hermed belastes kroppen ikke unødvendigt, så arbejdsprocessen optimeres.

En lettere og mere produktiv hverdag

Som eksperter i motoriserede hjælpemidler og el-produktion, kan vi 100 procent stå inde for vores hjælpemidler, der allerede har hjulpet mange virksomheder, såsom hospital- og plejesektoreren, industri og byggeri, lufthavne og hjælpemiddeldepoter. Eksempelvis har vi udviklet en vægtvogn, der bidrager til at løfte og flytte vægte i forbindelse med afprøvning af personlifte, en Q-dozer, der transporterer vogne i haller og industribygninger og en ErgoPort, der er skræddersyet til lettere og hurtigere at boarde en PRM-passager på et fly. Med disse midler bliver arbejdsprocessen for den enkelte medarbejder betydeligt lettere, ligesom opgaverne hurtigere bliver klaret. Vores ergonomiske hjælpemidler har i mange år glædet mange arbejdspladser, der har oplevet bedre og mere produktive ansatte, som samtidig ikke lider unødvendig last for kroppen. Dette skaber ikke bare en bedre arbejdsproces, men også et bedre arbejdsmiljø.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149