Nedsat funktionsevne

 

Siden 1967 har vi hos IMMO specialiseret os inden for udviklingen af ergonomiske hjælpemidler til at afhjælpe arbejdet med mennesker, der har nedsat funktionsevne.
Grundlæggeren af IMMO oplevede på egen krop, hvordan det føles, når kroppen sættes ud af funktion og simple hverdagsopgaver derfor bliver uoverskuelige. Siden denne oplevelse og dermed grundlæggelsen af virksomheden, har det været passionen i IMMO at forebygge og afhjælpe immobilitet og arbejde for menneskers fri bevægelighed.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

Imødekom nedsat funktionsevne med hjælpemidler

Med danskproducerede hjælpemidler fra IMMO kan nedsat funktionsevne imødekommes og arbejdsopgaverne kan gøres både nemmere og simplere. Det er derfor, vi har udviklet EasyGo Rehab, der er en motor, som kan påsættes kørestolen, således at motoren trækker og skubber den. Dermed afhjælpes ledsageren. MovingBeds kan afhjælpe portører med at transportere senge med patienter i nemt og sikkert. I vores sortiment findes endnu flere interne transportmidler, der hjælper medarbejderne på en sådan måde, at risikoen for arbejdsskader mindskes. EasyGo og MovingBeds er blot nogle af de mange ergonomiske midler, der gør hverdagen og arbejdsgangene lettere på arbejdspladser, hvor der arbejdes med mennesker med nedsat funktionsevne. Tag et kig på siden, og bliv klogere på, hvad IMMO kan tilbyde.

Foruden standardløsningerne er vi også specialister i at designe skræddersyede hjælpemidler til individuel brug.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149