Inaktivitet og Immobilitet

Hos IMMO oplever vi, at vi med de rette hjælpemidler og mobilitetsværktøjer kan forebygge inaktivitet og immobilitet. Det kan vi, fordi vi ved, hvad der skal til for at aflaste og støtte på de områder, du er udfordret på. Det gælder både folk, der i dagligdagen oplever udfordringer med at komme gennem simple rutiner, folk der skal igennem en rehabiliteringsproces såvel som folk, der udsættes for slid i forbindelse med fysisk arbejde.

 

Immobilitet hænger næsten uundgåeligt sammen med inaktivitet, hvilket kan medføre udfordringer både på den fysiske og psykiske front. Hos IMMO kan vi være med til at skabe nogle løsninger, der skaber mere overskud og mobilitet til dig i hjemmet såvel som på arbejdspladsen.

IMMO forebygger og afhjælper immobilitet

Hos IMMO værner vi om kvaliteten af de produkter, vi udvikler og producerer til vores brugere. Det gør vi, fordi vi mener, at alle fortjener de bedste tekniske hjælpemidler til aflastning og forebyggelse af immobilitet – og derfor skræddersyer vi gerne et hjælpemiddel, der giver dig den rette mobilitet. Uanset hvilke udfordringer, du oplever med din krop, så finder vi en løsning, der kan afhjælpe immobiliteten.

Gennem 50 år har IMMO hjulpet mennesker til en bedre hverdag, hvad end det handler om immobilitetsbesvær i forbindelse dagligdagens rutiner eller fysisk, krævende arbejde. Produkterne, vi tilbyder i vores sortiment, henvender sig til brancher, hvor arbejdsmiljøet kan være opslidende – vi sørger med andre ord for, at du kan passe bedre på dig selv i dit arbejdsliv.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149