Hvad er Immobilitet?

Immobilitet handler i ordets enkle forstand om vanskeligheder i forbindelse med at flytte sig fra ét sted til et andet – men trods simpliciteten kan immobiliteten have ganske forskellige konsekvenser fra person til person. Derfor tilbyder vi os IMMO et bredt udvalg af forskellige hjælpemidler, der kan være med til at skabe mere overskud i hverdagen. Det, hvad end du oplever udfordringer i dine dagligdagsrutiner som konsekvens af et handicap eller i forbindelse med dit arbejde, så finder vi en løsning. Det kan være i form af en elmotor til din kørestol eller hjælpemidler, der kan aflaste og/eller give mere bevægelsesfrihed – til dig som bruger og hjælper.

Vi giver dig mobiliteten tilbage

Hos IMMO har mere end 50 års erfaring i branchen og tør derfor godt sige, at vi ved, hvad vi taler om, når det gælder immobilitet og løsningen på det. Vores sortiment indeholder en lang række produkter, der kan gøre hverdagen lettere og bevægelsesfriheden større.

Finder du ikke det produkt, der afhjælper dine immobilitetsproblemer? Vi skræddersyer også maskiner efter individuelle behov i samarbejde med dig som bruger samt sparrer med fysio- og ergoterapeuter. På den måde sikrer vi, at du aflastes og genfinder mobiliteten gennem det rette elektriske køretøj eller hjælpemiddel.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149