Hjælpemidler til tunge løft

 

Er det hårdt at løfte tunge ting til dagligt, så er du kommet til det helt rigtige sted, for her på siden kan du finde de perfekte hjælpemidler til dig, der endda er produceret på vores egen fabrik i Danmark. Du kan finde tekniske hjælpemidler til tunge løft, så du ikke længere behøver at løfte tungt, og så det ikke længere går i dine knæ og i din ryg.

En vægtvogn  er det perfekte valg til dig, der arbejder med afprøvning af loftlifte/personlifte, fordi vægtvognen kan transportere op til 400 kg. Det er et hjælpemiddel, som virkelig skåner led og muskler, og som hjælper medarbejderne og giver dem en nemmere og lettere arbejdsdag.

Hjælpemidler til tunge løft

En container er virkelig tung, og hvis det er et problem i din hverdag, så findes der nu en super smart løsning, fordi der findes tekniske hjælpemidler til løft. En Spildop er en elektronisk løfter, der kan løfte din container og hjælpe med at flytte den, så du slipper for selv at løfte tungt og slide på dine led.

Har du andre vogne, der skal transporteres, så findes S-dozer, som er perfekt til at transportere tunge vogne. Den fungerer ved hjælp af en fjernbetjening, så man ikke behøver at gå lige bag ved den tunge vogn. Den kan navigeres stille og roligt, mens man går ved siden af.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2022 CVR : 33575149