Hjælpemidler til tunge løft

 

Er det hårdt at løfte tunge ting til dagligt, så er du kommet til det helt rigtige sted, for her på siden kan du finde de perfekte hjælpemidler til dig, der endda er produceret på vores egen fabrik i Danmark. Du kan finde tekniske hjælpemidler til tunge løft, så du ikke længere behøver at løfte tungt, og så det ikke længere går i dine knæ og i din ryg.

En vægtvogn  er det perfekte valg til dig, der arbejder med afprøvning af loftlifte/personlifte, fordi vægtvognen kan transportere op til 400 kg. Det er et hjælpemiddel, som virkelig skåner led og muskler, og som hjælper medarbejderne og giver dem en nemmere og lettere arbejdsdag.

Hjælpemidler til tunge løft

Tunge løft dagligt er hårdt for kroppen i længden. Derfor har vi hos IMMO specialiseret os i at producere tekniske hjælpemidler til tunge løft, som forebygger og afhjælper immobilitet og aflaster kroppen. Produkterne er produceret på vores egen fabrik i Danmark, og kan leveres til virksomheder indenfor alle brancher i hele Danmark.

Alle vores hjælpemidler er produceret i samarbejde med fagfolk, som til dagligt arbejder eller har arbejdet i funktioner, hvor de laver tunge løft og mærker de problemer, det kan medføre på egen krop. Vi har eksempelvis udviklet en elektrisk vægtvogn med motor, som mindsker risikoen for overbelastning af led og muskler, da vognen kan transportere helt op til 400 kg.

Tunge løft – gode løsninger

Gentagne tunge løft er noget af det, der slider allermest på kroppen. Ved at investere i ergonomisk korrekte hjælpemidler til tunge løft reducerer du risikoen for, at dine medarbejdere sygemeldes grundet skader eller smerter i kroppen. Det giver dine ansatte et langt bedre arbejdsmiljø og styrker din virksomheds evne til både at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere. Derudover vil du opleve, at dine udgifter til løn under sygdom og vikarer falder.

Hos IMMO har vi specialiseret os i gode løsninger til tunge løft. Vores elektriske containerløfter, SpildOp, er et eksempel på af vores mange hjælpemidler, som kan gøre en stor forskel i hverdagen for dine ansatte. SpildOp kan hjælpe med at løfte tunge containere og dermed både forbedre arbejdsmiljøet, forebygge skader og øge effektiviteten.

Hvor meget må man løfte på arbejde?

Der gælder en række regler for tunge løft på det danske arbejdsmarked, som skal overholdes for at sikre et godt og trygt arbejdsmiljø. Ifølge Arbejdsstyrelsen må man ikke løfte over 50 kg uden hjælpemidler. Man skal desuden huske at løfte tæt på kroppen og løfte med benene – ikke ryggen. I løbet af en hel dag, må man som udgangspunkt løfte op til 10 tons.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2023 CVR : 33575149