Tekniske hjælpemidler til tunge løft i høj kvalitet

Tunge løft dagligt er hårdt for kroppen i længden. Derfor har vi hos IMMO specialiseret os i at producere tekniske hjælpemidler til tunge løft, som forebygger og afhjælper immobilitet og aflaster kroppen. Produkterne blandt vores tekniske hjælpemidler til tunge løft er produceret på vores egen fabrik i Danmark og kan leveres til virksomheder inden for alle brancher i hele Danmark.

Alle vores tekniske hjælpemidler til tunge løft og vogne til at flytte tunge ting er produceret i samarbejde med fagfolk, som til dagligt arbejder eller har arbejdet i funktioner, hvor de laver tunge løft og mærker de problemer, det kan medføre på egen krop.

Skån din krop med tekniske hjælpemidler til tunge løft

Tekniske hjælpemidler til tunge løft er afgørende for at skåne din krop og undgå skader. Vores tekniske hjælpemidler til tunge løft er designet til at gøre det lettere at håndtere og flytte tunge genstande. En populær mulighed er at bruge en vogn til at flytte tunge ting.

Alle vores tekniske hjælpemidler til tunge løft er ergonomisk designet med holdbare materialer og robuste hjul, der reducerer den fysiske belastning ved løft og transport. Ved at bruge tekniske hjælpemidler til tunge løft og vogne til at flytte tunge ting kan du undgå rygskader, muskelspændinger og andre skader, der kan opstå ved manuel håndtering af tunge genstande. Sørg for at vælge det rette hjælpemiddel til dine behov og brug det korrekt for at sikre din egen sikkerhed og velvære.

Invester i en god vogn til at flytte tunge ting

Vi har eksempelvis udviklet en elektrisk vægtvogn med motor, som mindsker risikoen for overbelastning af led og muskler, da vognen til at flytte tunge ting kan transportere helt op til 400 kg. Vores vogne til at flytte tunge ting er konstrueret med holdbare materialer og robuste hjul, der gør det nemt at transportere tunge ting på vognen fra ét sted til et andet.

Skab et bedre arbejdsmiljø med tekniske hjælpemidler til tunge løft

Gentagne tunge løft er noget af det, der slider allermest på kroppen. Ved at investere i ergonomisk korrekte tekniske hjælpemidler til tunge løft reducerer du risikoen for, at dine medarbejdere sygemeldes grundet skader eller smerter i kroppen. Det giver dine ansatte et langt bedre arbejdsmiljø og styrker din virksomheds evne til både at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere. Derudover vil du opleve, at dine udgifter til løn under sygdom og vikarer falder med tekniske hjælpemidler til tunge løft samt vogne til at flytte tunge ting.

Hos IMMO har vi specialiseret os i gode løsninger til tunge løft. Vores elektriske containerløfter, SpildOp, er et eksempel på et af vores mange tekniske hjælpemidler til tunge løft, som kan gøre en stor forskel i hverdagen for dine ansatte. SpildOp kan hjælpe med at løfte tunge containere og dermed både forbedre arbejdsmiljøet, forebygge skader og øge effektiviteten.

Hvor meget må man løfte på arbejde?

Der gælder en række regler for tunge løft på det danske arbejdsmarked, som skal overholdes for at sikre et godt og trygt arbejdsmiljø. Ifølge Arbejdsstyrelsen må man ikke løfte over 50 kg uden tekniske hjælpemidler til tunge løft.

Man skal desuden huske at løfte tæt på kroppen og løfte med benene – ikke ryggen. I løbet af en hel dag, må man som udgangspunkt løfte op til 10 tons.

Kontakt os for hjælp til tekniske hjælpemidler til tunge løft

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149