Hjælpemidler på arbejdspladsen

 

IMMO er eksperter i motoriserede hjælpemidler, så flest mulige kan opnå den størst mulige frihed i hverdagen og på arbejdspladsen uden at skade kroppen. Virksomheden blev grundlagt i 1967, hvor manden bag ikke havde mulighed for at bevæge sig eller passe sit job efter en motorcykelulykke. Siden er IMMO vokset og vokset, og de mange års erfaring vidner om et godt og troværdigt firma. Bland andet er der produceret hjælpemidler til hospital- og plejesektorer, industri og lufthavne, der skal give ergonomisk støtte på arbejdspladsen. Produkterne bliver designet og produceret i Danmark, så du trygt kan stole på, at både design og kvalitet er helt i top.

Hos IMMO er vi eksperter i motoriserede hjælpemidler på arbejdspladsen. Vores mål er at reducere risikoen for arbejdsskader, slid og sygemeldinger, og samtidig styrke arbejdsforholdene, arbejdsmiljøet og øget effektiviteten ude på arbejdspladserne.

IMMO blev grundlagt i 1967, og er siden vokset støt i takt med at efterspørgslen efter motoriserede hjælpemidler og mobilitetsløsninger er steget. I dag er IMMO en af landets førende virksomheder inden for standardprodukter og specialløsninger af motorløsninger til en lang række industrier og brancher i både Danmark og udlandet.

Hos IMMO leverer vi bl.a. tekniske hjælpemidler til hospital- og plejesektoren, industri- og byggeri, lufthavne, datacentre og mange andre steder, hvor der efterspørges ergonomisk korrekte hjælpemidler. Med både produktion og design i Danmark er alle vores produkter i høj kvalitet og produceret under gode forhold.

Løsninger for alle

Nye projekter og idéer er altid velkommen hos IMMO. Vi tager glædelig imod nye udfordringer, uanset hvilken branche der er tale om. Vi skræddersyer prototyper til ethvert behov, ønske og formål. Vores mangeårige erfaring, kombineret med stærke kompetencer inden for ergonomi og fysiologi, gør, at vi er garant for et godt slutresultat, når der skal udvikles nye, innovative hjælpemidler på arbejdspladsen.

Innovative hjælpemidler på arbejdspladsen

Vi har eksempelvis produceret en vægtvogn med elmotor, så gentagne tunge løft, som kan føre til arbejdsskader, undgås. Vægtvognen forbedrer arbejdsmiljøet for brugeren og øger desuden effektiviteten.  Ved brug af vores vægtvogn reduceres risikoen for nedslidning af fod- og knæled samt ryg, albuer og skuldre.

Vi har derudover udviklet en løsning til etisk korrekt håndtering af PRM-passagerer, som vi har kaldt for ErgoPort. ErgoPort er et specialudviklet produkt, der blev udviklet til en kunde, der efter påbud fra Arbejdstilsynet, skulle finde en løsning til håndtering af PRM-passagerer. PRM står for ”Persons with reduced mobility legislation” og kan på dansk oversættes til personer med reduceret mobilitet og særlige behov. ErgoPort er et perfekt eksempel på den innovative kapacitet, vi besidder hos IMMO.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149