Forbedring af arbejdsmiljø

 

Der er mange måder, hvorpå man kan sikre et sundt og velfungerende miljø på arbejdspladsen. Hos IMMO fokuserer vi på at skabe de bedste forudsætninger for medarbejdernes trivsel ved at tilbyde produkter og hjælpemidler, der kan aflaste og støtte i belastende arbejdsgange- og stillinger. Det er danskproducerede hjælpemidler, vi udvikler i tæt samarbejde med fagfolk, der ved hvad der ligger i udfordringerne, de forskellige brancher oplever. Vi kombinerer med andre ord mangeårig erfaring i udvikling af motoriserede hjælpemidler med kompetencer inden for ergonomi og fysiologi – resultatet bliver innovativt og brugertilpasset.

Løsninger tilpasset arbejdsmiljøet

Der findes belastende arbejdsgange i de fleste industrier og fagområder, men særligt pleje- og sundhedssektoren er hårdt ramt, når det gælder tunge løft, flytninger og gentagende bevægelser. Hertil og til mange andre brancher, tilbyder vi forskellige hjælpemidler, som kan være med til at optimere på arbejdsgange, højne serviceniveauet samt motivere medarbejderne. Ved at forbedre arbejdsmiljøet kan vi med andre ord sikre, at de ansatte får mulighed for at yde det stykke arbejde, de brænder for, på en sund og ergonomisk måde.

Hos IMMO findes et bredt udvalg af forskellige motoriserede hjælpemidler, der kan afhjælpe og ikke mindst forebygge mobilitetsbesvær for ansatte, der arbejder i et opslidende arbejdsmiljø. Det er løsninger, der er designet til at bryde med daglige rutiner, hvilket både styrker trivsel, effektiviteten og det generelle arbejdsmiljø.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149