Exoskelet - Paexo Exoskeleton

Exoskelet – Paexo Exoskeleton

Som en virksomhed der har gjort det til sin mission at afhjælpe og forebygge immobilitetsproblemer ved at udvikle motoriserede mobilitetshjælpemidler til OEM, rehab-, sundheds-, bygge-, service- og industrisektorer samt med vores eget parasport-produkt Volt Hockey, var det helt naturligt for os i september 2019 at indgå et partnersamarbejde med Ottobock Industrials med deres produkter Paexo Exoskeleton.

 

Samarbejdet omfatter Paexo Exoskeleton-serien. Der er her tale om en serie af produkter, der aflaster medarbejdere i erhverv som industri, logistik og handel i fysisk krævende arbejdsstillinger og -situationer. Med et exoskelet får medarbejderen en ergonomisk hjælpende hånd, der kan være med til at gøre hverdagen lettere.

 

Exoskelettet muliggør fuld bevægelsesfrihed ved hjælp af en let, mekanisk kabelteknologi, som i sidste ende giver en mærkbar aflastning af muskler og led, der belastes i særlige arbejdssituationer. Produkterne er designet til at aflaste medarbejdere, der i store dele af arbejdsdagen bruger udsatte dele af kroppen – såsom ryg, skuldre, håndled og musklerne heromkring.

Køb Paexo Exoskeleton hos IMMO

Den demografiske udvikling skaber øgede udfordringer for danske virksomheder. En stigende levealder og faldende fødselsrate fører til en aldrende arbejdsstyrke og mangel på nye arbejdstagere. Dette resulterer i en øget efterspørgsel på innovative og tekniske løsninger, som kan hjælpe virksomheder med at beskytte medarbejdernes helbred på længere sigt.

Siden 2012 har Ottobock Industrials udviklet og produceret innovative løsninger, der gør det muligt for ansatte at arbejde med fysisk krævende arbejde, såsom opgaver i over skulder- og hovedhøjde samt opgaver, der belaster håndled og hænder. Det er netop de produkter, der nu findes i udvalget hos IMMO – Paexo Exoskeleton.

Ottobock Industrials skaber en bedre ergonomisk dagligdag ved fysisk krævende arbejde, så medarbejdere har mulighed at forblive sunde ved at reducere nedslidning af muskler og led. Det kan samtidig være med til at højne arbejdsglæden og motivationen hos medarbejderne, der med et exoskelet får mulighed for at lave det, de brænder for, uden at blive slidt ned undervejs.

 

Ottobock – en familieejet virksomhed

I mere end 100 år har Ottobock Industrials været markedsleder og stået for udvikling af teknologiske løsninger i høj kvalitet inden for medicinsk teknologi. En teknologi, som Ottobock Industrials kan tilbyde på verdensplan gennem deres datterselskaber i mere end 57 lande.

KONTAKT OS

Som én af branchens ledere inden for sikring af arbejdsmiljø og materialehåndtering, kan vi tilbyde skræddersyede løsninger og produkter, der afhjælper udfordringerne. Der findes mange gode hjælpemidler, der kan aflaste arbejdsmiljøproblematikker, men mange af dem er standard produkter, der ikke kan løse opgaven fuldt ud. Der hvor andre stopper, fortsætter vi. Vi lytter til dine problemer og tilbyder svar, der er opdaterede på de nyeste teknologier og overholder gældende lovgivninger.

Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149