Exoskelet - Paexo

IMMO er i september 2019 blevet partner med Ottobock Industrials. Samarbejdet omfatter Paexo Exoskeleton serien.

Den demografiske udvikling skaber øgede udfordringer for danske virksomheder. En stigende levealder og faldende fødselsrate fører til en aldrende arbejdsstyrke og mangel på nye arbejdstagere. Dette resulterer i en øget efterspørgsel på innovative og tekniske løsninger, som kan hjælpe virksomheder med at beskytte medarbejdernes helbred på længere sigt.

Siden 2012 har Ottobock Industrials udviklet og produceret innovative løsninger, der gør det muligt for medarbejdere i industri, logistik og handel at arbejde med fysiskkrævende arbejde såsom opgaver i over skulder- og hovedhøjde og led aflastes væsentligt.

Ottobock Industrials skaber en bedre ergonomisk dagligdag ved fysiskkrævende arbejde, så medarbejdere har mulighed at forblive sunde, ved at reducere nedslidning af muskler og led.

Ottobock – en familieejet virksomhed

I mere end 100 år har Ottobock Industrials været markedsleder og stået for udvikling af teknologiske løsninger i høj kvalitet inden for medicinsk teknologi.

En teknologi som Ottobock Industrials kan tilbyde på verdensplan gennem deres datterselskaber i mere end 57 lande.

 

KONTAKT OS

Som én af branchens ledere inden for sikring af arbejdsmiljø og materialehåndtering, kan vi tilbyde skræddersyede løsninger og produkter, der afhjælper udfordringerne. Der findes mange gode hjælpemidler, der kan aflaste arbejdsmiljøproblematikker, men mange af dem er standard produkter, der ikke kan løse opgaven fuldt ud. Der hvor andre stopper, fortsætter vi. Vi lytter til dine problemer og tilbyder svar, der er opdaterede på de nyeste teknologier og overholder gældende lovgivninger.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2019 CVR : 33575149