PARASPORT

 

Til alle uanset krop

I forbindelse med H.K.H. kronprins Frederiks 18-års fødselsdag blev der solgt særlige mønter, og overskuddet skulle efter fødselarens ønske gå til at udvikle en ny sportsgren for handicappede.

Vi tog udfordringen op og skabte det helt nye elhockey-spil, der spilles med fire deltagere på hvert hold. Spillet er unikt, fordi det giver mennesker med selv stærke handicaps mulighed for at opleve sjov, action og samvær på en helt ny måde.

Vi har siden da arbejdet videre med opfindelsen og har som mål at udbrede sporten til alle, uanset krop. Vi har nu mere end 1.000 karts kørende, og vi arbejder hårdt på at få flere i gang, da det giver muskelsvindsramte, spastikere og andre handicappede en sjov og aktionspræget teamsport.

Når vi skriver ”til alle uanset krop” så er det fordi, at alle kan spille elhockey, uanset om man er handicappet eller ej.

Det giver så meget mening for os at arbejde med bevægelse. Og derfor siger vi, at vi hver dag arbejder for menneskets frie bevægelighed.

 

Personlig tilpasning af hockeykørestol

I samarbejde med Lars Christensen fra LC Mobility tilbyder IMMO personlig tilpasning af din VoltHockey-stol.

Lars Christensen, indehaver af LC Mobility, tilbyder terapeutfaglig konsulenthjælp til private og offentlige institutioner. Som uddannet maskinarbejder og fysioterapeut har Lars mange års erfaring med rådgivning i hjælpemiddelbranchen, og har senest været ansat i Permobil Danmark som konsulent i 11 år. Her har han arbejdet med tilpasning af elektriske kørestole til brugere med stor funktionsnedsættelse.

Efter en strategiændring hos Permobil valgte Lars at starte LC Mobility med intentionen om fortsat at servicere kunder, som har behov for terapeutfaglig konsulenthjælp.

Lars’ store erfaring med kørestole og siddestillinger gør, at han kan indstille din VoltHockey-stol, så den matcher dine personlige behov og ønsker, og du får mest muligt sjov ud af VoltHockey. Det er desuden muligt at ændre til microjoystik, hvis du har begrænset bevægelighed i hånden eller fingrene.

Læs mere om Lars og LC Mobility på www.lcmobility.dk.

 

Volt Hockey i Toronto

© IMMO A/S – 2021 CVR : 33575149