Ergonomi i daginstitutioner

 

Ergonomi på arbejdspladsen er et stort fokus – og netop ergonomi i daginstitutioner er vigtig, da det handler om medarbejdernes sundhed og velbefindende på arbejdspladsen. Ved at sikre at medarbejderne har adgang til hjælpemidler og generelt arbejder ergonomisk passer vi bedre på den enkelte kollega ude i institutionerne. Arbejdet med børn, der skal løftes og hjælpes, kan være opslidende og hårdt i længden, og derfor er et miljø, der fokuserer på ergonomiske arbejdsgange og rutiner, vigtigt. 

Her på siden finder du vores udvalg af produkter, der kan gøre hverdagen i daginstitutionerne nemmere. Alle produkter er danskproducerede.

Fordele ved at sikre et godt arbejdsmiljø

Tunge løft og andre udsatte arbejdsstillinger er for mange en del af det at arbejde i en daginstitution, hvor børnene har brug for tæt kontakt og hjælp i løbet af dagen. Ved at give medarbejderne hjælpemidler til at løse nogle af deres opgaver, kan man forbedre arbejdsmiljøet – det vil vise sig i færre sygemeldinger, bedre trivsel og fastholdelse af medarbejdere. 

En stor del af det ergonomiske fokus handler om at løfte korrekt, kende de rigtige arbejdsstillinger og indrette arbejdspladsen optimalt. Men viden om korrekt løfteteknik kan ikke gøre det alene – det er også en mulighed at gøre brug af redskaber og motoriseret hjælp, såsom en motoriseret løsning til institutionens barnevogne.  

Motoriseret løsning til barnevogne

En motoriseret løsning til dagplejens-, vuggestuens- eller børnehavens barnevogne kan aflaste pædagogerne og gøre arbejdet med at skubbe og flytte vognene nemmere. Mange dagplejemødre transporterer desuden flere børn af gangen i vognen, og her er motorløsningen særdeles god, så man undgår ondt i nakken, skuldre, ryg og arme.

I vores sortiment finder du en BabyPower, som er en motor, der er beregnet til en institutionsvogn, hvor der kan transporteres flere børn – også på ujævnt terræn og underlag. En BabyPower sænker desuden vognens tyngdepunkt, hvilket mindsker risikoen for, at vognen tipper. Fra en styreboks på styres kan motoren tændes og slukkes, hastigheden kan justeres og man kan navigere mellem frem- og bakgear. BabyPower fås både til single- og tvillingemodeller. 

Hjælpemidler og løsninger til alle erhverv

Ergonomi og arbejdsmiljø er vigtigt i alle brancher, hvorfor vi i IMMO udvikler og producerer brugertilpassede løsninger i samarbejde med kunden efter ønsker og behov. Du finder derfor et væld af produkter og løsninger, som kan bruges i andre sektorer og erhverv.

Har du brug for hjælp eller sidder du med spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os – så skal vi med glæde dele ud af vores viden, erfaring og ekspertise på området. 

Kontakt os her.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149