Effektivisering af arbejdsprocesser & arbejdsgange

 

Siden 1967 har vi selv produceret vores ergonomiske hjælpemidler på vores fabrik i Danmark. Hjælpemidlerne er medvirkende til at gøre både hverdag og arbejdslivet nemmere. Vi sigter efter at hjælpe flest mulige, så alle har mulighed for fri bevægelighed og dermed mulighed for en bedre og hurtigere arbejdsproces. Derfor udvikler vi forskellige hjælpemidler, der bliver tilpasset det enkelte menneske, som kommer ud for unødvendig belastning.

En nemmere arbejdsdag

Efter mange års erfaring må det siges, at vi er eksperter i motoriserede hjælpemidler og el-produktion, som vi 100 procent står inde for. Mange virksomheder har allerede taget imod vores hjælp. Det gælder eksempelvis hospital- og plejesektorer, industri og byggeri, lufthavne og hjælpemiddeldepoter. Til at hjælpe de forskellige medarbejdere til en mere effektiv arbejdsproces, har vi blandt andet udviklet en vægtvogn, der bidrager til at løfte og flytte vægte i forbindelse med afprøvning af personlifte, en Q-dozer, der transporterer vogne i haller og industribygninger og en ErgoPort, der er skræddersyet til lettere og hurtigere at boarde en PRM-passager på et fly. Arbejdsopgaverne bliver altså betydeligt lettere og hurtigere at komme igennem med vores ergonomiske midler, og det har i mange år bragt stor glæde hos forskellige virksomheder, der både får gladere ansatte og et bedre arbejdsmiljø.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149