MOTORISERET SAXEBORD

Motoriseret saxebord

I forbindelse med gennemgangen af APV på et af Danmarks større teglværker, var der blevet fremhævet problemer med håndteringen af murstensoverlæggere. Når murstensoverlæggerne var klar til at blive pakket, krævede det en del manuel håndtering, hvor der var uhensigtsmæssige vrid og buk for medarbejderne, samtidigt med at de skulle håndtere vægt ud fra kroppen. Emnerne gjorde, at der var behov for at kunne løfte henover alle sider på vognen og der måtte ikke være nogle forhindringer, der krævede høje løft.

Efter gennemgang af de forskellige ønsker fra personalet, i forhold til optimal arbejdsrytme og med hensyn til arbejdsmiljøet, videreudviklede vi en saxebordsvogn med et flytbart håndtag og motor. Vognens højde reguleres elektronisk for optimale arbejdshøjde. Håndtaget blev flytbart i forhold til retning og størrelsen på emnerne. Motoren kom på, da vognen hurtigt blev for tung til manuel håndtering af fremdriften.

Vi ser desværre tit at virksomheder går på kompromis med arbejdsmiljøet. Ofte er det ikke en bevidst handlig, men det er ikke lykkedes virksomheden at finde et hjælpemiddel, der kan sikre medarbejderne optimalt. Vi kan hjælpe med at udvikle en specialløsning, der er designet til at klare netop de arbejdsmiljømæssige udfordringer medarbejdende har.

Mange standardløsninger kan tilpasses med en motor til løft eller fremdrift, og derved kan man sikre bedre og korrekt arbejdsmiljø for medarbejderne.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149