Senior Hjælpemidler

Hos IMMO arbejder vi for at afhjælpe immobilitetsproblemer samt at forebygge skader i plejesektoren, hvor personalet ofte arbejder i opslidende rutiner og arbejdsstillinger. Men forskellige hjælpemidler kan vi være med til at imødekomme forskellige immobilitetsudfordringer og skabe mere fleksibilitet.

Når man bliver ældre, er det en naturlig del af processen, at kroppen pådrager sig flere skavanker samt er mere skrøbelig. Derfor nyder mange seniorer godt af flere af de hjælpemidler, som findes på markedet. Ofte er disse midler til for at hjælpe med at få hverdagen til at glide let og mere ubesværet, men faktisk er de også gode at benytte, hvis du gerne vil undgå at få flere skavanker i fremtiden.

Seniorhjælp fylder meget hos mange danskere, da hjælpemidlerne har været med til at forbedre deres mobilitet, livskvalitet samt styrke deres tro på tilværelsen, som den nu engang ser ud.

Seniorhjælp til private såvel som fagfolk

Hos IMMO udvikler vi produkter til mobilitetsproblemer – både til brug i det private hjem og i plejesektoren. Derfor bestræber vi os på kontant at udvikle mobilitetshjælpemidler til de seniorer, der mangler hjælpen i det daglige, og til personalet, der har brug for hjælpemidler i arbejdssammenhæng.
Når det gælder vores produkter samt vores organisation, prioriterer vi:
•Kvalitet
•Godt håndværk
•Konkurrencedygtighed
•Gensidig respekt

Vi mener nemlig, at disse begreber er nøglen til at udvikle gode og holdbare hjælpemidler til seniorer.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149