Lager effektivisering

 

Hos IMMO er vi eksperter i at producere motoriserede løsninger, der giver medarbejderne den ergonomiske støtte og aflastning, der skal til for at skabe et sundere arbejdsliv i industrien. Hvad end det gælder tunge løft og vrid eller intern transport af tungtlastede vogne på lageret, så kan vi tilbyde produkter, der kan være gavnlige for den enkelte medarbejder såvel som hele teamet. Vores hjælpemidler kan være med til at aflaste medarbejderne i ryggen, led og muskler, effektivisere arbejdsgangene og sørge for et generelt, sundt arbejdsmiljø ikke mindst.

Optimér arbejdsgangene på arbejdspladsen

Udvalget af produkter, der kan imødekomme lagereffektivisering, består af forskellige modeller, der er udviklet i tæt samarbejde med fagfolk. I udvalget findes både en Q-dozer til transport af vogne i industribygninger, vægtvogne til at undgå gentagne løft og flytninger samt forskellige EasyGo motorløsninger, der øger fleksibilitet og mobilitet.

I IMMO er vi specialister i at gøre din og dine medarbejderes arbejdsdag så fri for opslidende arbejdsstillinger, dårlige vaner og forstokkede rutiner som muligt. Rutiner, der sætter sig i ryggen, led og skuldre, hvilket øger risikoen for sygemeldinger blandt medarbejderne. Ved at få adgang til nogle hjælpemidler kan I både få effektiviseret lageret, men samtidig kan I også sikre, at de ansatte arbejder i nogle ergonomisk korrekte stillinger og arbejdsgange. På den måde kan man netop mindske risikoen for eventuelle skader, muskelsmerter og slid i leddene.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149