Senior Scooter

Som en naturlig del af livets udvikling, vil mange opleve gangbesvær, når de kommer op i årene. Denne form for immobilitet kan være hæmmende i hverdagen, hvor det bliver svært at bevæge sig rundt og klare selv almindelige dagligdagsgøremål. Med en el-scooter kan seniorer få mobiliteten tilbage.

En el scooter kan samtidig være med til at lette arbejdsbyrden i mange forskellige erhverv. Fælles for dem er, at transporten er en stor del af arbejdsdagen – og her kan el-scooteren være en stor hjælp.

Gør hverdagen lettere med en el-scooter til senior

Hos IMMO finder du en el-scooter, der er praktisk og udviklet til at kunne holde til dagligdagens bedrifter – både indendørs og udendørs, i privaten som i arbejdssammenhæng. De tre hjul gør scooteren stabil, så den ikke kan vælte, mens det praktiske styr gør det muligt for dig at navigere hurtigt.

Mange gangbesværede mennesker oplever smerter i muskler og led, jo længere de går og bevæger sig generelt. En seniorscooter kan være med til at lette for belastningen, der bliver lagt på kroppen – immobilitet bliver i stedet til mobilitet. Scooteren kan bruges de dage, hvor det er nødvendigt at bevæge sig langt, eller på daglig basis, hvis gangbesværet er stort. Det samme gælder for medarbejdere på arbejdspladser, hvor lange afstande skal tilbagelægges, som på et sygehus, en lagerhal eller lignende.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149