Rea Dahlia 45

 

Rea Dahlia 45 er en kørestol fra Invacare, der yder optimal komfort og trykaflastning til brugere, der har brug for særlig støtte. Komfortstolen kan kippes i sæde og ryg samtidig med, at kørestolsryggen kan vinkles yderligere, således at det tager presset fra brugerens ende, haleben og ryg. Rea Dahlia er et sikkert valg og hjælpemiddel til ældre og andre kørestolsbrugere og fungerer samtidig som et optimalt arbejdsmiljø for hjælperen. For at gøre betjeningen af kørestolen så behagelig, som den er at sidde i, har vi hos IMMO udviklet ledsagerstyrerede hjælpemotorer, som monteres på kørestolen netop for at sikre mobilitet, fleksibilitet og sikkerhed for ledsageren, der betjener kørestolen, såvel som brugeren, der sidder i den.

Aflast med hjælpemotor til Rea Dahlia 45 kørestolen

For at opnå den optimale trykaflastning skal Rea Dahlia kørestolen ændres i stillingen flere gange om dagen – og det skal naturligvis være let for både bruger og hjælper. Stolen kan nemt betjenes af håndbetjeningen, når brugeren ønsker et stillingsskift eller hvile i løbet af dagen, hvilket gør det let og uproblematisk at trykaflaste med Rea Dahlia 45. En EasyGo Rehab hjælpemotor er på samme måde nem at betjene, hvilket gør stolen mere mobil og fleksibel for både bruger og ledsager. Motoren trækker og skubber stolen rundt, hvilket sørger for et godt arbejdsmiljø for ledsageren, der bliver aflastet og undgår slid i ryggen og fare for fald. Hos IMMO har vi mere end 50 års erfaring i branchen, hvilket sikrer indsigt i målgruppen og kvalitet af produktet.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149