Mini Scooter til Ældre

Oplever du øget immobilitet i din hverdag, som gør det svært at færdes både i hjemmet samt uden døre? Eller arbejder du på en arbejdsplads, hvor du skal tilbagelægge store afstande, som på et sygehus?

Hos IMMO kender vi en hel del til den udfordring, som mange gangbesværede seniorer oplever, såvel som medarbejdere, der belaster kroppen i deres arbejde. Vi arbejder målrettet med mobilitet og udvikler produkter, der kan afhjælpe og aflaste de udfordringer, der ofte opleves i den sammenhæng.

Dette gør vi blandt andet ved at udvikle praktiske mini scootere til ældre, som:
• Aflaster kroppen og forebygger smerter.
• Afhjælper immobilitetsproblemer.
• Kan bruges inde såvel som uden døre.

Mini scooter letter hverdagens udfordringer

Med en mini scooter til ældre behøver du ikke længere bekymre dig om den lange tur ned til supermarkedet eller den korte tur ud på badeværelset. Med en mini scooter er turen ingen udfordring, og faktisk bliver et immobilitetsbesvær afhjulpet, så den udfordrede i stedet bliver fuldt mobil og i stand til at udføre almindelige dagligdagsgøremål, som før kunne være umulige.

Du skal desuden heller ikke at bekymre dig om ikke at kunne komme igennem smalle gange, som nævnt er scooteren nemlig designet til at være mini, hvilket gør den yderst fleksibel at komme rundt med. Hvis du savner at komme vidt omkring i hverdagen, så er dette altså scooteren for dig.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149