Kudu kørestol

 

Kudu kørestolen fra R82 er det ultimative hjælpemiddel til børn, der har behov for særlig støtte og komfort. Kørestolen kan indstilles, så den følger barnets udvikling uden at gå på kompromis med kvaliteten af de ergonomiske behov for både barn og ledsager. Ønsker du at gøre kørestolen endnu nemmere at betjene for ledsageren, der hjælper til med at skubbe og trække stolen? De ledsagerstyrerede hjælpemotorer fra EasyGo Rehab serien sikrer netop mobilitet for brugeren og gode arbejdsstillinger for ledsageren, der slipper for uheldige vrid og skub. Med en EasyGo Rehab hjælpemotor kan man gøre betjeningen af Kudu kørestolen let og med minimalt slid. Hos IMMO har vi med dansk egenproduktion og 50 års virke i branchen indsigten i målgruppen, der samtidig sikrer et produkt at høj kvalitet.

Brugervenlig kørestol til børn

Kørestolen har et udseende, der appellerer til barnets verden, samtidig med at den kan tilpasses, så den imødekommer barnets og familiens interesser og aktiviteter i hverdagen. Kudu er med andre ord et hjælpemiddel, der kan få hverdagen til at gå op i en højere enhed for familien omkring barnet.

Den komfortable kørestol fra Kudu er et oplagt valg til børn og familier, der har brug for særligt indstillede kørestole. Kudu-modellen her kan indstilles i ryggen, sædet og benstøtterne. Derudover kan hele sædet kippes bagover, hvilket aflaster barnets krop og ryg især, når stillingen skiftes. Kørestolen kan fås med forskelligt tilbehør, som sikrer bekvemmelighed og funktionalitet for barnet, der bruger stolen. Derudover er hjulene placeret således, at barnet selv kan rulle stolen fremad.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149