Kelvin Canto

 

Kelvin kørestolen fra Cobi er til brugeren, der er alvorligt hæmmet i det daglige liv, og som har behov for maksimal komfort. Når sengen er det sted, brugeren finder bedst komfort, så kan Kelvin Canto være et godt alternativ, da den yder exceptionel støtte, ro og stimuli. Hvor andre standard kørestole kommer til kort, kan denne stol være en mulighed, da den er opbygget af bløde moduler designet til at give samme komfort som en seng. I arbejdet omkring en kørestol som Kelvin Canto, gælder det naturligvis også om at skabe gode forhold for ledsagerne, der betjener stolen og hjælper brugeren. Vi, IMMO, udvikler og producerer ledsagerstyrede hjælpemotorer, der monteres på kørestolen. På den måde sikres effektivitet, mobilitet og fleksibilitet for både brugere og ledsagere. EasyGo Rehab hjælpemotorer udvikles i Danmark, hvor egenproduktionen af produkterne også findes.

Kelvin Canto Kørestol med EasyGo Rehab hjælpemotor

Kelvin Canto kørestolen er det ultimative hjælperedskab til brugere, der har brug for stabilitet og fleksibilitet i en tid, hvor livskvaliteten kan være svær at opretholde. Moduler af puder fyldt med latex og Krøyer kugler kombineret med et væld af indstillingsmuligheder gør det let at tilpasse stolen til den enkeltes behov – og det på trods af smerter, deformiteter og særlige behov. Kelvin Canto er ikke bare et godt hjælpemiddel for brugerne, den er samtid et godt arbejdsmiljø for hjælpere og ledsagere, der kan få god støtte og aflastning af en EasyGo Rehab hjælpemotor.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149