IMMO på konference om arbejdsmiljø

Hvert år afholder arbejdsmiljøNET en stor arbejdsmiljø-konference for professionelle aktører på området. Her var IMMO naturligvis også med som ekspert i feltet – og det særligt, når det gælder forebyggelse, håndtering og aflastning i forbindelse med arbejdsmiljø og slid på arbejdspladsen. På konferencen mødtes forskellige virksomheder, der hver især leverer løsninger tilpasset særlige brancher. Der er fokus på alt lige fra velfærdsteknologiske- og sundhedsmæssige løsninger til arbejdspladserne til de industrielle brancher.

Konferencen, der er arrangeret af foreningen arbejdsmiljøNET, sætter fokus på at forbedre, forebygge og højne atmosfæren og det sunde miljøet på arbejdspladserne rundt om i Danmark. Medlemmerne af foreningen er arbejdsmiljøprofessionelle folk, der arbejder med netop dette felt til dagligt.

Optimering af arbejdsmiljø – minimering af slid

Hvert år afholdes oplæg fra relevante aktører og eksperter, der fortæller og bidrager med ny viden i forhold til optimering af arbejdsmiljøet. Det er vigtig viden, der kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet dem, der udfordres af opslidende arbejde. Derudover er konference også et sted, hvor virksomheder som IMMO præsenterer deres produkter og nyeste teknologier. I den forbindelse var der særlig fokus på at mindske det slid, som mange danskere udsættes for i løbet af en dagligdag, ved hjælp af motoriserede hjælpemidler.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149