IMMO deltager på REHAB

REHAB er en af de større messer for velfærdsteknologi og hjælpemidler og blev d. 16-18 maj afholdt i Karlsruhe, Tyskland. Sammen med Danish Care, som er brancheorganisationen i Danmark, og flere andre medlemsvirksomheder deltog IMMO på denne messe – nærmere bestemt i hal 2 ved stand i54. På REHAB blev de nyeste teknologier og produkter inden for rehabiliteringsmidler, kørestole og andre hjælpemidler præsenteret.

Messen, der er en af de større på området inden for velfærd og teknologi, bredte sig ud over hele 40000 kvadratmeter. Her udstillede mere end 450 producenter fra 21 forskellige lande deres seneste nyeste designs, produkter og innovative løsninger.

Produkter, der giver bevægelsesfrihed

Fælles for alle udstillere, der typisk findes på messen, er, at de brænder for netop at skabe nye, smarte hjælpemidler og løsninger, der kan være til gavn for folk med nedsat funktionsevne, handicaps eller rehabiliteringsbehov. Derudover er områder som arbejdsmiljø og hjælpemidler for sundhedspersonalet også i højsædet, samt områder som sport og mobilitet.

IMMO var blandt andet repræsenteret i sportsfeltet med en særlig stol, der er udviklet til parasporten Volt Hockey. Derudover fandt man naturligvis også IMMO’s velkendte motorløsninger til kørestole, der optimerer bevægelsesfriheden hos immobile folk.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149