El kørertøjer til handicappede

 

Har I brug for hjælp til at hjælpe folk med en lettere hverdag, så har vi her løsningen. Hos IMMO udvikler vi motoriserede mobilitetshjælpemidler i vores egen produktion i Danmark, herunder el køretøjer til handicappede, så det bliver muligt at bevæge sig rundt. Vi ønsker at alle har muligheden for at bevæge sig på lige fod med hinanden, hvorfor vores forskellige produkter er en stor hjælp både til handicappede og gangbesværede. Herudover producerer vi køretøjer til arbejdspladser, så personalet bliver aflastet, når tunge ting skal transporteres.

En nemmere hverdag med aflastning

Vi har blandt andet vores tre-hjulet el scooter, Translet, der både er henvendt til private og arbejdspladser. Scooteren er til personkørsel, hvorfor den altså aflaster kroppen, hvis der skal gås et længere stykke. På arbejdspladser er den ligeledes oplagt, hvis der er længere afstande. Scooteren fås i forskellige modeller, så den passer til forskellige behov. Til institutioner har vi blandt andet vores BabyPower, der med sin motorløsning ligeledes fungerer som aflastning for personalets kroppe. Den fås båd til single- og tvillingemodeller, og så kan I selv vælge, om den skal påmonteres egne barnevogne, eller om I vil have vognen med gennem IMMO. Herudover har vi motorer til kørestole. Vores el køretøjer giver mulighed for at bevæge sig rundt, gør hverdagen lettere for personale, og så har vi vores VoltHockey, der muliggør det at spille hockey for børn og unge. Alle skal have mulighed for at bevæge sig frit.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149