Cougar

 

Den multifunktionelle Cougar kørestol fra Etac er en komfortstol, der har fokus på at give den rette, ergonomiske støtte og imødekomme de behov, brugeren måtte have. Stolen er lavet til børn og junior, har et hav af justeringsmuligheder og et bredt tilbehørsprogram, der gør det nemt at tilpasse den efter behovet. Mulighederne for at indstille kørestolen kommer både brugeren af stolen og hjælperen til gode, eftersom at den også kan indstilles efter de mest fordelagtige arbejdsstillinger. Har man et ønske om at gøre betjeningen af Cougar kørestolen endnu nemmere og mere funktionel, så kan en EasyGo Rehab hjælpemotor være en oplagt mulighed. Den ledsagerstyrerede hjælpemotor fra IMMO skubber og trækker brugeren i stolen, således at hjælperen aflastes for unødvendigt slid.

Cougar kørestol med EasyGo Rehab motor

Hos IMMO udvikler og producerer vi hjælpemotorer, som kan være med til at gøre betjeningen af kørestolen mindre opslidende og mere effektiv og funktionel. Ved at det er motoren, der skubber, vender eller trækker kørestolen, så mindskes belastningen, imens mobilitetsproblemer forebygges. EasyGo Rehab findes med forskellige motorløsninger, der på hver deres måde kan være med til at øge fleksibiliteten og mobiliteten for både brugeren af kørestolen og hjælperen, der betjener den. I IMMO har vi egen produktion i Danmark og mere end 50 års erfaring i branchen, hvilket sikrer stor indsigt i målgruppen og høj kvalitet af produktet.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149