Cirrus 4

 

Cirrus 4 er en komfortkørestol, der kommer med gode tilpasningsmuligheder og høj komfort for den individuelle bruger. Kørestolen er ideel til den delvist passive kørestolsbruger, der har behov for funktionelle og ergonomisk rigtige indstillingsmuligheder, der gavner komfort ved aflastning, hvile og ikke mindst ledsagerens arbejdsmiljø. Ønsker man yderligere mobilitet, kan en EasyGo Rehab hjælpemotor monteres på Cirrus 4 kørestolen. Hos IMMO udvikler og producerer vi ledsagerstyrede motorer til kørestole for netop at have fokus på fleksibilitet og øget sikkerhed for ledsagerne. Vi, IMMO, er dansk producerende og har mere end 50 års virke i branchen. Du får med andre ord en løsning, der er af højeste kvalitet og skabt på baggrund af stor indsigt i målgruppen.

EasyGo Rehab motor til Cirrus 4 kørestol

Cirrus 4 kørestolen fra Sunrise Medical imødekommer de fleste behov for brugerne og er let at tilpasse, så den støtter og hjælper på de helt rigtige punkter fra top til tå. Cirrus 4 kan indstilles i sæde, benstøtter, armlæn og ryg, og så fås den med forskelligt tilbehør, der gør den ekstra komfortabel og funktionel til ethvert behov. Komfortkørestolen kan med andre ord justeres og indstilles på en måde, så den yder maksimal hjælp til brugerne samtidig med, at den er enkel og let at betjene – og med en EasyGo Rehab hjælpemotor sikres effektivitet og sikkerhed også for ledsagerne, der betjener stolen.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149