Bariatriske hjælpemidler

 

Hos IMMO tilbyder vi forskellige hjælpemidler og løsninger, der med fokus på effektivitet og aflastning kan forbedre arbejdsmiljøet og hverdagen for personale, der dagligt arbejder med bariatriske patienter og borgere. Med de rette hjælpemidler kan vi forbedre ikke bare arbejdsmiljøet, men samtidig sikre, at personalet kan øge effektiviteten i deres arbejdsgange, holde fast i motivationen og styrke niveauet af service og pleje. Hos IMMO udvikler og producerer vi brugertilpassede løsninger i samarbejde med kunden efter de behov og ønsker, der opleves i dagligdagen.

Sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne

Når det kommer til bariatriske hjælpemidler er vi eksperter. I IMMO sigter vi efter at skabe løsninger og tilbyde hjælpemidler, der effektiviserer, afhjælper og styrker arbejdsmiljøet for ansatte, der plejer og servicerer bariatriske borgere i sundhedssektoren. Ved at tilbyde de rette hjælpemidler, såsom motorløsninger til bariatrisenge, kan vi samtidig forebygge mobilitetsproblemer for de ansatte, der udsættes for slid og tunge løft.

I samarbejde med fagfolk udvikler og producerer vi hjælpemidler til omgang med bariatriske patienter og borgere, som kan optimere arbejdsgange for ansatte i sundheds- og plejesektoren. Gennem mere end 50 år har vi hjulpet mennesker til en bedre hverdag, hvad end det handler om mobilitetsbesvær eller opslidende arbejdsmiljøer. Vores mål er at sikre, at enhver medarbejder oplever øget trivsel og arbejdseffektivitet gennem adgang til det udstyr, vi kan tilbyde.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149