Archiwa

 

Archiwa kørestole fra Meyra er indbegrebet af faglig høj ekspertise, hvilket kommer til udtryk i hjælpemidler, der bringer individuelle mål inden for rækkevidde og gør hverdagen mere almindelig. Med en kørestol fra Archiwa får du som bruger en stol, der er udviklet og udarbejdet med fokus på brugerens behov for komfort, støtte og mobilitet. Archiwa kørestole fra Meyra fås i et væld af modeller, som alle har forskellige funktioner og fokus områder. Kørestole fra Archiwa har brugeren i fokus ved at give mulighed for god og funktionel komfort – hos IMMO sætter vi med EasyGo Rehab ledsagerstyrede hjælpemotorer fokus på hjælperne ved at mindske slid ved betjening af kørestolen. Hjælpemotoren, der monteres på stolen, trækker og skubber brugeren i kørestolen, hvilket øger fleksibiliteten og mobiliteten for både bruger og ledsager.

Brugervenlig hjælpemotor til Archiwa

EasyGo Rehab hjælpemotorer findes i et væld af modeller, der alle monteres på kørestolen. Princippet er det samme for alle motorerne – det gælder om at mindske risikoen for arbejdsskader og –ulykker og generelt helt undgå slid ved betjening af kørestole. Ved at lade en motor trække og skubbe brugeren af stolen rundt, så slipper hjælperne for uheldige vrid og løft. Vi i IMMO udvikler og producerer hjælpemotorer her i landet, hvor egenproduktionen af produkterne også er. Med mere end 50 års virke i branchen er kvaliteten og indsigten i produkterne ikke til at tage fejl af.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149