Arbejdstilsynet opruster – er arbejdsmiljøet optimalt hos jer?

I foråret 2019 blev en politisk aftale lavet – en aftale, der handlede om at styrke arbejdsmiljøet i Danmark markant frem mod 2022. Den første synlige konsekvens heraf viser sig nu i form af en oprustning i medarbejdere, der vil komme til at besøge de danske virksomheder de kommende år. Det er tilsynsførende, faglige medarbejdere og supportere, der skal være med til at styrke Arbejdstilsynets indsats ude på arbejdspladserne og løfte de politiske initiativer i aftalen.

Forbedret indsats for arbejdsmiljøet

Nu er spørgsmålet om jeres virksomhed er klar til at få besøg af Arbejdstilsynet? Hvis virksomheden befinder sig i en branche, hvor medarbejderne udfører fysisk hårdt arbejde, der belaster kroppens muskler og led, så kan I risikere påbud fra tilsynet – medmindre I har de rette hjælpemidler.

Der er her tale om hjælpemidler, der kan være med til at aflaste personale, som eksempelvis arbejder i pleje- og sundhedssektoren, hvor tunge løft og overbelastende arbejdsgange kan være en del af arbejdsdagen. Det er også produkter, der kan gøre underværker i industrien, hvor motoriserede hjælpemidler kan gøre arbejdet mere effektivt og skånsomt for medarbejdere, der arbejder på lager og i byggeri.

Arbejdstilsynet arbejder målrettet efter at føre tilsyn med virksomheder, der har et dårligt arbejdsmiljø, eller som har størst risiko for arbejdsmiljøproblemer. Så derfor kan det være en fordel i at investere i de rette hjælpemidler og løsninger, som både hjælper nu og her, men som samtidig kan være med til at forebygge mobilitetsudfordringer blandt medarbejderne.

Investér i de rigtige hjælpemidler fra IMMO

Hos IMMO er vi specialister i at udvikle og fremstille tekniske, motoriserede hjælpemidler, som kan gøre arbejdsdagen nemmere for medarbejderne, mere effektiv i arbejdsgangene og på den måde sikre virksomheders konkurrenceevne. Sortimentet spænder bredt – her findes alt fra motorløsninger, der kan monteres på forskellige tungtlastede køretøjer, vægtvogne der afhjælper gentagne løft, katafalk til bedemandsbranchen og forskellige køretøjer til persontransport – og meget mere.

Vi arbejder målrettet for at forebygge immobilitet, styrke motivationen hos medarbejderne og effektivisere arbejdsgange uanset erhverv. Det gør vi gennem produkter, vi udvikler i tæt dialog med fagfolk, der har den rette erfaring på området.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149