A-Run Comfort

 

A-Run Comfort fra Wolturnus er kørestolen til den, der har brug for hjælp til at få hverdagens gøremål til at gå op i en højere enhed. Den funktionelle kørestol kan imødekomme ethvert behov hos brugeren, da den kan specialtilpasses både børn og voksne med fokus komfort og særlige behov. Med en EasyGo Rehab hjælpemotor bliver kørestolen ikke bare komfortabel at sidde i men også komfortabel at betjene for ledsageren. EasyGo Rehab er en serie af ledsagerstyrede hjælpemotorer, der er produceret med fokus på øget fleksibilitet og mobilitet for både bruger og ledsager. Hos IMMO udvikler og producerer vi vores produkter i Danmark og har over 50 års virke, hvilket sikrer stor indsigt i branchen og høj kvalitet af produktet.

Hjælpemotor til A-Run Comfort kørestol

A-Run Comfort kørestolen kan specialfremstilles til den enkelte bruger og er multijusterbar, hvilket gør den til et godt valg til børn såvel som voksne. Kørestolen fås fra små, smalle børnestørrelser og til den bredde og længde, som voksne behøver. A-Run Comfort kørestolen er derfor et sikkert valg, hvad end den er til brugeren, der har brug for særlig støtte og komfort eller til den aktive bruger, der selv klarer mange ting i hverdagen. Den kan indstilles, så den passer godt i ryggen og sædet og med forskelligt, funktionelt tilbehør, der gør den til det perfekte hjælpemiddel til enhver aldersgruppe. A-Run Comfort kørestolen bliver kun smartere og endnu nemmere at betjene med en EasyGo Rehab motorløsning fra IMMO.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149