Volt Hockey i Toronto

Det er ingen hemmelighed, at hockey er en stor sportsgren i verden og i særdeleshed i Canada, og med denne udvidelse i parasportsverdenen kan endnu flere være med – uanset hvilken krop man er udstyret med. Volt Hockey er allerede en kendt og populær parasport i Skandinavien, men nu tager den også sit indtog internationalt i Canada og London.

Volt Hockey fungerer på samme måde som almindelig hockey blot uden stav. I stedet er en elektrisk stol, som deltageren sidder i, udstyret med en skovl foran, som skubber pucken foran sig. Børn, unge og voksne med fysiske handicap af forskellige slags og sværhedsgrader kan få glæde af den højspændte sportsgren, der både byder på fart, taktik og sammenhold.

IMMO’s bidrag til Volt Hockey

For at gøre ideen om en ny, sjov og teambaseret parasportsgren til virkelighed har IMMO været med til at udvikle en stol, der netop er med til at give bevægelsesfriheden tilbage til folk med fysiske handicap. Sportsgrenen indbyder til masser af fart over feltet, sjove konkurrencer og sammenhold blandt spillerne.

Volt Hockey stolen er udviklet således, at spilleren sidder godt spændt fast i en lav, motoriseret stol, der kan dreje skarpt. Stolen styres blot af et joystick og er udstyret med en skovl foran i stedet for en hockeystav, således at spilleren kan skubbe pucken foran sig.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149