Tekniske hjælpemidler

 

Med de rette tekniske hjælpemidler og løsninger kan vi aflaste og støtte enhver medarbejder i hverdagen. Hvad end det gælder tunge løft, fysisk hårdt arbejde eller opslidende arbejdsstillinger. Det er den slags rutiner, der går direkte i ryggen eller i leddene, hvilket øger risikoen for sygemeldinger i kollegagruppen. Ved at stille de optimale hjælpemidler til rådighed, kan vi tilbyde at gøre arbejdsdagen ikke bare bedre, men også mere effektiv.

 

Hvad end der er tale om en arbejdsplads i sundheds- og plejesektoren, eller en hvilken som helst anden industri, hvor arbejdsmiljøet kan være belastende, så kan vi i IMMO hjælpe. Vi arbejder målrettet for at forebygge immobilitet, styrke motivationen hos medarbejderne og effektivisere arbejdsgange. Det gør vi gennem produkter, vi udvikler i tæt dialog med fagfolk, der har den rette erfaring på området. Produktet bliver i sidste ende innovativt, brugertilpasset og af en kvalitet, der er upåklagelig.

Fokus på forebyggelse af arbejdsskader

Hos IMMO producerer vi forskellige tekniske hjælpemidler til ansatte, der har behov for et ergonomisk alternativ til en opslidende arbejdsgang eller -stilling. Med forskellige motoriske løsninger kan vi mindske belastningen både ved tunge løft, flytninger, transport og gentagende bevægelser. I udvalget af tekniske hjælpemidler findes blandt andet en motoriseret vægtvogn, der mindsker risikoen for overbelastning af led og muskler, en Q-dozer og S-dozer, der bruges til at transportere tungtlastede vogne, samt forskellige EasyGo motorløsninger til montering på kørestole og andre køretøjer. Du kan finde flere hjælpemidler til arbejdspladsen her. Se bl.a. bariatriske hjælpemidler her

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149