IMMO sikrer din mobilisering

Hos IMMO aflaster og forebygger vi dagligt immobilitetsbesværede folk, der grundet et handicap eller krævende fysisk arbejde oplever udfordringer i hverdagen. Er du en af dem, der søger professionel hjælp til at komme igennem hverdagslige såvel som mere omfattende mobilitetsudfordringer, så er IMMO det rette sted at søge hen.

Målet er at skabe holdbare løsninger, der både aflaster den immobile bruger såvel som medarbejderen, der dagligt arbejder i en branche, der kræver tunge, fysiske løft, lange dage med krævende aktivitet og lignende. Vi tilbyder derfor alt lige fra elmotorer til kørestole og lifte til plejeområdet til motorløsninger, der kan optimere arbejdsmiljøet og arbejdsgange i eksempelvis servicefaget.

Lad os forebygge immobilitet

Med den rette hjælp kan vi ikke bare skabe bedre mobiliseringsløsninger – vi kan samtidig forebygge slid og immobilitet ved at sikre ergonomisk aflastning og støtte. Mobilisering er med andre ord vigtig for dig, der oplever problemer med immobilitet i hverdagen grundet et handicap såvel som for dig, der i kraft af dit arbejde oplever fysiske udfordringer.

IMMO har siden 1967 været forgangsløber i branchen, og i dag tilbyder vi et bredt spekter af produkter og services, der skal gøre livet nemmere. Vi ved, hvor vigtigt det er, at hjælpemidlet virker optimalt – og derfor tilpasser og udvikler vi også specialfremstillede produkter til dig, der søger dette.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149