Intern transport på arbejdspladsen

 

IMMO er specialister i at lave danske motoriserede løsninger, der kan være med til at skabe et bedre og sundere arbejdsliv, så alle medarbejdere kan få den bedst mulige støtte, der kan hjælpe hver enkelt med ergonomiske løsninger. Med disse bliver kroppen skånet for unødvendige belastninger, så der undgås eventuelle skader og muskelsmerter, hvilket på alle måder kommer arbejdspladsen til gode. Interne transportmidler er efterhånden blevet en stor del af mange virksomheder, hvortil IMMO også har udarbejdet flere produkter.

Et bedre arbejdsmiljø

De interne transportmidler aflaster hver enkelt medarbejder, så hverdagen ikke bliver fuld af tunge løft og smerter. Med erfaring siden 1967 har vi udviklet et væld af ergonomiske løsninger til forskellige virksomheder. Blandt vores sortiment har vi forskellige hjælpemidler, såsom EasyGo Rehab, som er en motorløsning til kørestole, der aflaster kroppen; EasyGo Mini, som er en hjælpemotor til rengøringsvogne, der er med til at optimere arbejdsindsatsen; SpildOp, der er en elektrisk containerløfter samt MovinBeds, der kan transportere senge med patienter i. Den kan dreje 360 grader, er let anvendelig og støjer kun svagt. IMMO’s forskellige interne transportmidler er uden tvivl en stor hjælp for de ansatte, der undgår og forebygger belastninger og skader. Vores ergonomiske midler gør hverdagen lettere og bidrager dermed til en gladere arbejdsplads.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149