Hjælpemidler til handicappede

 

Er du på udkig efter hjælpemidler til handicappede og gangbesværede, så er du kommet til det helt rigtige sted. Der findes en masse elektroniske hjælpemidler, som kan gøre livet meget lettere for handicappede og gangbesværede. Her på siden finder du fantastiske danskproducerede hjælpemidler, som kan gøre hverdagen en hel del nemmere og knap så besværlig. Du vil finde en Translet, som er en trehjulet el scooter, der er nem at manøvre og bruge i hverdagen. Det er det helt perfekte hjælpemiddel til gangbesværede, der har brug for en kærlig hånd i hverdagen, og som gerne vil komme lettere og mere smertefrit rundt.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

Hjælpemidler til handicappede og gangbesværede

Et andet godt hjælpemiddel, du vil finde her på siden, er den ledsagerstyrede hjælpemotor Easygo Rehab, som er en motor, der kan monteres på kørestole, som giver en masse aflastning for ledsageren. Den gør det lettere for kørestolsbrugere at komme fra a til b.

Du vil også finde et produkt, der hedder Volthockey, der er et fantastisk hjælpemiddel, der gør, at det er muligt at dyrke sport og spille el hockey som handicappet og gangbesværet. Det er vidunderligt for alle at kunne have en hobby og at kunne dyrke motion, fordi det giver positiv energi i livet.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149