Hjælpemidler til ældre gør hverdagen lettere

 

Hjælpemidler kan aflaste ældre og gøre deres hverdag meget nemmere. IMMO´s danskproducerede hjælpemidler til ældre gør overgangen fra at kunne klare hverdagens gøremål selv til at få brug for en hjælpende hånd meget lettere. At blive selvhjulpen igen giver ikke blot den ældre mere energi, det øger også livskvaliteten. Derfor kan det godt betale sig at investere i gode hjælpemidler til ældre – også inden seniortiden for alvor nærmer sig.

Skriv til os

Tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og giv os gerne et forspring ved kort at beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om.

  • Beskriv emnet for din forespørgsel

Motoriserede løsninger der letter hverdagen

Vores velfærdsteknologiske hjælpemidler er hjælpemidler med teknologi i. Det er ofte hjælpemidler der tager de tunge løft, så plejepersonalet slipper. Hjælpemidler kan derfor bidrage til et bedre arbejdsmiljø og arbejdsklima, fordi de tunge og besværlige opgaver flyttes fra en persons skuldre og over til det teknologiske hjælpemiddel. Dermed bliver der mere tid og overskud til det, det egentlig handler om: den ældres ve og vel.

Hos IMMO tilbyder vi et stort udvalg af hjælpemidler til ældre. Hvad enten du har brug for hjælp til at flytte den tunge seng, til at gøre transporten i kørestolen eller på elscooteren lettere, er du havnet det rette sted. Vi har siden 1967 udviklet ergonomiske løsninger til ældre såvel som medarbejdere i diverse sektorer. Derfor er vi blevet rigtig gode til at finde skræddersyede løsninger, som afhjælper den skæve arbejdsstilling eller den besværlige hverdagssituation, du er havnet i.

© IMMO A/S – 2024 CVR : 33575149